Our latest project took place among the tallest four-sided clock towers in the world!  Constructed in a modernized Byzantine-Romanesque style, the building has been converted into luxury condominium apartments. 

The W. Family contacted us as after they purchased their second apartment next door so they could join them and form one spacious residence. 

As you will see below presented in the Before and After, the space's layout has been completely re-imagined and redesigned to fully optimize the flow and function of each space in the apartment. 

The Dining Room

The Dining Room was previously a shared kids' bedroom, and is now an elegant Dining Room. The colorful, natural and textured wall coverings paired with a fabulous crystal chandelier brings a lot of glamour. The bronze sea urchin wall accents as well as the cowhide rug with metallic finish adds a chic unexpected element to the look. The piano contributes to create a pleasant, welcoming atmosphere.